TransportOpdracht is je regionale partner voor al je logistieke vraagstukken. Wij zoeken altijd de passende oplossing voor je.
De grote kracht van TransportOpdracht is het zoeken naar de juiste transportoplossing. Door onze uitstekende marktkennis, flexibiliteit en het neutraal opereren, kunnen wij voor elke vervoersvorm zeer concurrerende tarieven aanbieden. Ook de snelle transittijden worden enorm gewaardeerd door onze huidige relaties.
Of het nu om het verzenden van je Pakje gaat, het regelen van Europese Palletdistributie of de volgende dag leveren van je zending via Expressverzenden;
Transportopdracht zoekt altijd de passende oplossing voor je.

  • Pakketverzending
  • Pallettransport
  • Express verzending
  • Zeevracht
  • Luchtvracht
  • Spoedritten

Maak kennis met ons Team

Marc Davids

Founder & CEO. Marc zorgt voor het reilen en zeilen binnen ons bedrijf. Hij is altijd op zoek naar nieuwe toepasingen, combinaties van verschillende databronnen en uitdagingen op het logistieke vlak.

Pim Olthof

Commercieel Directeur. Pim is verantwoordelijk voor de commerciële zaken binnen ons bedrijf. Na alle uitdaging in het werk besteedt Pim graag zijn vrijetijd aan zijn kinderen en fietst, wandelt en dart hij graag.

Joost Meijer

Joost is verantwoordelijk voor het eerste contact met TransportOpdracht. Hij beantwoordt de telefoon nog voordat die hier twee keer overgaat. Buiten zijn werk brengt hij graag tijd door met zijn partner en zijn familie.

Ricardo Ekhart

Pakjes geboekt in de omgeving van Veendam haalt Ricardo bij je op. Daarnaast laad en lost hij op onze locatie in Veendam vrachtwagens. Ricardo is trotse vader en in zijn vrije tijd is hij voetbalfan in hart en nieren.

Anneke de Kok

Anneke is onze sales medewerkster, waarom moeilijk doen als we het samen kunnen proberen. Als Anneke vrij is slaat ze graag een balletje op de tennisbaan of trekt ze baantjes in het zwembad.

Christine Davids-Khoury

Door haar goede kennis van het Frans en Arabisch ondersteunt Christine het team en onderhoudt de contacten met de Franse en Arabische klanten. Daarnaast is Christine verantwoordelijk voor onze E-fulfilment afdeling.

Yuri Postema

Software Engineer. Yuri is startend software engineer. Yuri werkt graag met de allernieuwste technologieën. Naast zijn werk maakt hij graag tijd vrij voor zijn vriendin en familie.

Wienand Koning

Software Engineer. Wienand ontwikkelt en onderhoudt de TransportOpdracht-producten. Hij houdt van lastige uitdagingen oplossen en leert graag nieuwe technologieën kennen binnen zijn werkgebied.

Marcel Lof

Software Engineer. Marcel houdt zich bezig met de visualisatietechniek en de architectuur van de TransportOpdracht-producten. In zijn vrije tijd vindt Marcel het leuk om te experimenteren met onbekende frameworks en nieuwe programmeertalen.

Emile Janssen

Software Engineer. Als breed gefocuste allrounder, volgt Emile de laatste trends en innovaties op de voet om constant te vernieuwen. Naast zijn werk maakt hij graag tijd vrij voor motorvoertuigentechniek.

Moreno van Breet

BI Engineer. Moreno is startend BI engineer. Moreno houdt zich bij ons bezig met het zichtbaar maken van data in een Business Intelligence (BI) omgeving. Deze oplossingen geven een duidelijk inzicht in de bedrijfsvoering en helpen met het maken van de juiste keuzes.